Tuesday, February 16, 2010

~Lepak-Lepak CNY @ Mc'D~

@Mc'Donald Melaka Mall
Pas balik berjalan dengan asben dan adriana siang tue, malamnya aku ada perjumpaan dengan kawan-kawan sekolah aku yang setelah sekian lama tak berjumpa..Ex-student SMK Infant Jesus Convent..nak kata reunion takler..sebab nak cadang nak buat hari tue..memang ada rancang nak buat reunion tapi ditangguhkan dulu..masing-masing sibuk jea..macam yang ada kat melaka oklah jugak..senang nak jumpa..tapi itu pun ada yang ada hal..so, kita orang jumpa mana yang ada jelah..sebab salah sorang kawan kita orang yang keje dekat Terengganu balik..best sesekali lepak-lepak dengan kawan-kawan..da 10 tahun meninggalkan bangku sekolah..mengenangkan kisah budak-budak dulu memang kelakar..walaupun tak ramai tapi da cukup menggamatkan keadaan..tapi kalau ramai lagi best..mesti lagi happening..asben aku yang anta aku pi Mc'D..pas tue asben aku bawak adriana gi jalan-jalan jap..nasib dapat asben yang sporting..dapat jumpa kawan-kawan kejap pun da kira bersyukur..hehehe
~Jom Layan Gambar Aku Bersama Kawan-Kawan~

time nak order makanan..yang tengah tue tukang amik order..
L-R : Nani, Noni dan Enie
sedang menjamu makanan
berposing dulu yea
bersantai-santai sesekali memang menyeronokkan
 L-R : Noriza, Aku dan Juliana
~Kami~





depan L-R : Norhanani, Norni dan Enie zurin
belakang L-R : Noriza, Juliana, Aku dan Farah Eyani

masa nie asben aku da sampai..tapi aku kata kejap nak jumpa 2 orang kawan aku yang lambat sampai..
sabar menanti

dia orang sampai jea aku kata amik gambar dulu..
aku da nak balik..walau lambat dapatlah jumpa gak..
yang aku tunggu yang dua orang bertudung pink di sebelah aku..
Nor Fadlin dan Maslizah

salam-salam da nak balik da..
yang dua orang kat depan tudung kuning dan hitam nie dari tadi asyik berposing jea kejenya...

Note : Seronok dapat jumpa korang..memang seronok malam tue..kalau ramai lagi bestkan..
lain kali kita arrange buat reunion pulak..

3 comments:

alyyani said...

sesekali reunion dapat jumpa kawan lama mmg best. rasa dpt release tension kan?

Aleyn said...

Wah..syokkan dapat reunion kengkawan lama...terimbau kenangan silam...

@lfidah said...

alya:memang best bile dpt jumpa kawan lama...memang hilang tension..mcm2 cite..

aleyn:memang dok imbau kenangan silam jea...:-)