Sunday, November 29, 2009

Nur Kasih-Last Episode

Nur Kasih...
Cite Nur Kasih da last episode...pas nih dah xde nak melekat kat umah setiap ari jumaat malam..selalu kalau hari jumaat malam memang cakap dengan asben tak nak g mana2..masa ari jumaat last episode, aku dekat umah mak mertua...ajak asben blk cepat..tak nak ketinggalan tgk cite akhir Nur Kasih nie...aku nak tgk kat umah..nak fokus..hehehe..
apa-apa pun aku memang suka tgk cite nie..memang bestlah..nak2 aku suka Adam dan Aidil..hehehe...agaknya apa cite untuk minggu depan gantikan cite Nur Kasih?Best ke mcm cite Nur Kasih..Kita tunggu...
Lirik Lagu
NUR KASIH ost NUR KASIH

Lewat ini ku rasakan
Kasih kian ku dambakan
Resah hati yang ku pendam
Pada takdir dan harapan

Detik waktu dan suratan
Siapa tahu ketentuan
Ku mencari cahayanya
Dalam bayang kegelapan

Nur kasih
Nur kasih

Nasib hidup dan pilihan
Lain hukum setiap insan
Mengharapkan perjalanan
Dalam maya kesamaran

Nur kasih
Nur kasih

Aku kembali kerana masih
Mencari yang hakiki
Sinar pasti
Janji suci yang abadi

Ooo kasih
Nur kasih
Oh nur kasih
Nur kasih

Aku kembali kerana
Masih mencari yang hakiki
Sinar pasti
Janji suci yang abadi

Nur nur ya nur kasih
Nur ya nur kasih
Nur nur kasih
Nur kasih

2 comments:

alyyani said...

nur kasih dah abis maknanya dah takde la cite bersiri yg alya akan ikut. tah bila la nak kua lg cite2 berkuatliti cmni kan?

Fendy&Fidah said...

a'ahlah alya..tak duduk umahler ari jumaat mlm..memang syok kan...