Thursday, October 1, 2009

Adriana&Sabrina

5 Syawal
Ari nie aku tak pi mana-mana pun..Cuma aku pi umah kawan aku Zila a.k.a officemate dan kawan sekepala,sehati,sejiwa untuk masak nasi ayam..Si Zila nie beria2 nak belajar masak nasi ayam..Dia pun sebab asben dia tak da..Tak dapat cuti..Jadi kami menghabiskan masa kami dengan memasak nasi ayam...Pagi-pagi lagi kami da pi pasar untuk beli segala keperluan untuk masak...Aku tak sempat amik gambar kita org masak nasi ayam...tgh berposak memasak sambil melayan budak 2 orang nie...Yang aku sempat amik gambar masa da abis masak..Itu pun gelagat Si Adriana (my daughter) dan Si Sabrina (anak si Zila)..
Layan jealah gambar dia org nie yea...

Adriana+Sabrina..
Baring-baring sambil minum susu..
Tengok sini..Mama nak amik gambar nie..
Orang kata muka dia org dekat nak sama..
budak dua org nie sebaya cuma Adriana lahir bulan 1..Sabrina lahir bulan 6
Minum susu ke?
Tekun betul dia budak berdua nie minum susu
Sabrina

Adriana

Nie da nak balik..dua2 da pikul beg masing2...
Apalah yang Adriana tengok tue?
Baru perasan yang aku amik gambar..baru da dua anak aku...
Nak berangan2 dulu...
Tengoklah betapa baiknya budak berdua nie...

7 comments:

alyyani said...

amboi, mmg mesra sgt la. gmbr last tu mcm best fren forever je. heheh.. comel tgk diorg berkongsi sebantal masa tgh minum susu :)

p/s : fidah tak letak gmbr nasi ayam nye ke? :)

Fendy&Fidah said...

To Alyyani:Ada masa dia org bercekau jgk..hehehe..nnti jadi cite mcm wadi unung tue..gambar nasi ayam tak amik pun...sibuk2 masak terlupa nak amik..sibuk dgn bdk dua org tue lagi..:-)

ibu_umairah said...

comei nyeeee anak dara berdua ini mcm kembar pulakkk

fazilzura said...

salam kenalan fida..

cmner nak jd folower.. xdak pun kotak folow nye hhuhuuh ..
akak dh link kamoo

adianiez AIDA said...

memang nampak akrab sgt!

suhida said...

Fidah,selamat hari raya~
hehehe..yg minum susu sebantal tu comel sgt.keke..nmpk mcm kembar dah.umur dah dekat2 ek.

Aleyn said...

Wah....rapatnye diorang berdua tu ek....