Wednesday, October 28, 2009

Contest: Baby In Gown Contest


Syarat Penyertaan

1. Contest ini terbuka kpd semua bloggers..Bermula pada hari ini 1 October - 28 October 2009..
( Sempena My Besday )

2. Diwajibkan menjadi FOLLOWER blog mamaalieya..and ADD link blog mamaalieya dalam bloglist anda..

3. Diwajibkan untuk letakkan banner di side bar blog anda.. Banner tersebut mestilah di link dengan link ini

4. Sila upload sekeping sahaja gambar anak anda & buat entry tentang contest ini pada blog anda. Pada gambar tersebut, nyatakan nama baby & tarikh lahir baby..

5. CONTEST nie terbuka untuk baby girl shaja, gambar tersebut mestilah gambar baby yang berpakaian baju GOWN. Baby korang mesti berumur 1 Bulan hingga 2 tahun
ja..



Nama : Nur Adriana Qistina binti Mohd Affendy


Tarikh lahir : 20/01/2008


*Ini gambar diambil masa raya tempoh hari..Masa nie Adriana hendak pergi open house.Sebelum tue kena posing dulu utnuk amik gambar.

5 comments:

Aleyn said...

Alahalahalah...innocent nyer adriana pakai gaun....

Anak kita jenis tak suka pakai gaun...asyik nak pakai long pants jerk...so tak dpt nak join contest ni..uhuk...

Good luck!!!

Fendy&Fidah said...

To Aleyn:Hehehe..saya yang pakaikan..sy mmg minat beli kan dia gaun nie..maklumler anak pompuan..mcm2lah nak digayakan..

shi3la said...

gud luck adriana yang chomel..!!

salam kenal yerk..kiter xchange link yer

Ada Ayrissa said...

gud luck cutey...

BoeyJoey said...

Nor Adriana looks very pretty in her gown; hope you'll win! :-)

Btw, I'm hosting a monthly giveaway of $200 US cash at http://boeyjoey.blogspot.com/2009/10/im-wishing-for-something-sparkly-for-my.html. Very easy to participate; go check it out!