Monday, August 15, 2011

~Bonus Dah Masuk Jom Pi Shopping~


Salam...

Uolls dah cek kat akaun bank masing-masing?bonus dah masuk kan??Pada sesiapa yang dah masuk bonus jom pi shopping!!!Bolehlah beli apa-apa yang patut untuk raya.

Apa-apa pun berbelanjalah dengan berhemah.  Belilah yang diperlukan sahaja..Jangan membazir hokey.  Peringatan untuk diri sendiri jugak!!!

Note>>Bila nak pi beli baju untuk my AdrianAmmar...

3 comments:

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

haah, gumbira..
tak check lg tp kwn opis ckp dh masuk.. mashyuuukk!!!
rabu ni cuti, jom perabesss!!!

Ya ALya said...

cam ya,simpan je la dulu duit bonus ni...kelengkapan raya untuk sara pun dah selesai,ya pun time raya tu dalam pantang@kt hospital kot....due 29/8 kan....

Echa said...

sayangnyeeee belom masuk lagi pun. hhehehehehee