Monday, May 10, 2010

Teka-teki : Part III

Salam semua...

Hari nie rasa cam nak buat teka-teki untuk kali ketiga. setelah mendapat idea tergerak nak buat teka-teki ini. Just tengok pic kat bawah nie yea..

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
FYI, gambar di atas adalah pressie @ cenderahati yang aku tolong belikan untuk kawan aku a.k.a kak aziya yang bertukar tempoh hari.

Aku just nak korang teka :-


"Apakah pressie @ cenderahati yang dibeli itu?"

T&C Teka-teki ini :

1) Terbuka kepada semua
(follower ataupun bukan follower, blogger ataupun bukan blogger, pengunjung tegar ataupun tidak)-my officemate tidak dibenarkan

2) Tekalah sebanyak mana pun
(tapi satu jawapan untuk satu komen)

3) Tinggalkan jawapan teka-teki korang dekat entry nie yea

4) Jawapan Teka-teki diterima sehingga jam 10 am pada 12/05/2010

5) Hanya penyertaan yang tepat&terpantas akan dikira sebagai pemenang Teka-teki Part III

HADIAH:

1) Barangan Tupperware Brands
2) Barangan HR Marketing
3) Baucar 20% sumbangan sweetlovelyshoppe

 
Cepatlah Teka Yea!!!

SELAMAT MENEKA DAN MENCUBA


10 comments:

LYaFRINA said...

pakaian..

LYaFRINA said...

cenderahati dari melaka

LYaFRINA said...

monumen kapal layar

LYaFRINA said...

barangan tupperware

LYaFRINA said...

jam

zue @ annaleeya said...

frame gambo

zue @ annaleeya said...

tshirt yg tulis melaka... heheh.. belasah jer

alyyani said...

handbag kot. :)

firzajoi said...

1.tuppaware
2.baju baby
3.jam
4.frame gambar 1 ofis
5.brgan kraftangan

fazilzura said...

1) wallet
2) bj , kain ela, skirt
3) handbeg
4) kapal raplika& cenderahati dr melaka
5) tuperware
6) bunge
7) gambo korg 1 opis
8) teddy bear
9) frame /kayu .. yg di tulis2...