Wednesday, September 9, 2009

Contest : Cute Sleeping Baby Contest

1. Penyertaan terbuka kepada semua para2 ibu n blogger..
2. Perlu lah menjadi FOLLOWER Love My New Life dan add my link nie di bloglist anda
3. Buat entry contest bersertakan 1 gambar ur baby anda yang sedang tidor yang paling cute, chomel sekali...
4. Terhad untuk satu penyertaan sahaja (kang rabun juri nk pilih pemenang..huhuhu)dan umur bayi ketika itu hendakla dalam lingkungan usia 3 - 12 bulan
5. Perlu disertakan dengan NAMA BABY, BIRTH DATE, PLACE OF BIRTH & NAMA IBU
6. Kemudian add banner contest kat side bar beserta ngan link contest nyer skali
7. Nyatakan skali aper yang special tentang blog Love My New Life
8. Sila tinggal kan link penyertaan anda di comment yerk..

Gambar Peserta :
Nama Baby : Nur Adriana Qistina binti Mohd Affendy
D.O.B : 20 January 2008
P.O.B : Hospital Besar Melaka
Nama Ibu : Alfidah Adim
Adriana sedang nyenyak tidur nie...Sambil dengan tenang hati mengangkat tangannya di atas kepala...Memikirkan masalah ke apa tue pun tak tahulah...
Nie 1st time jejak dekat blog Baiti @ Mizz Zizee .
Ternampak dekat blog sape ntah pasal contest nie..terus aku join contest nie
Blog Baiti @ Mizz Zizee
Ini link contest Sleeping Baby Contest

Jom Join Contest Nie...

3 comments:

Baiti @ Mizz Zizee said...

sal terjah dear..waa huhuh cute niee..heheh..i da check all ok tq dear for joining

alyyani said...

lena nya ariana tido. siap tangan kat atas & mulut ternganga lg. mcm orang besar. bestkan tgk baby tido? muka yg takde masalah...

FENDY DAN FIDAH said...

To Baiti : Thanks yea...

To Alyyani : Hehehe..Adriana memang suka tido mcm tue..suka tgk dia tido mcm tue..mcm tenang jea..org tak de masalah...kalau kita mesti berkerut2..:-)