Tuesday, September 1, 2009

Baju Raya Adriana

Aku belum pi SHOPPING lagi untuk raya...Tapi aku ada beli baju raya untuk si kecik aku tue dekat online...aku beli dekat kedai SHOPDJARI.
Aku baru jea beli dua helai untuk si kecik tue...Ada lagi yang bakal menyusul...
Jom tengok baju Adriana tue..Jenama Little Lass..Harga pun berpatutan...
Cantik tak?
Aku paling suka baju nie... Cantik tak?
Ini pun jenama Little Lass...

Ini baju tidur baru Adriana untuk di pakai malam raya..Baju nie aku beli dekat Jusco masa aku kuar dgn kawan2 aku hari jumaat..Beli nie jea...
Bila Nak Pi SHopping Raya Nie?

2 comments:

suhida said...

comeynye baju bb girl kan.huhuh..

FENDY DAN FIDAH said...

To Suhida : Baju bb girl nie bt rambang mata..Hehehe..Macam semua nak dibeli