Pages

Thursday, April 21, 2011

~Ammar Qayyum Sudah 2 Bulan~

Salam semua..

Sudah lama tidak berbicara di sini. last aku tulis di blog ini masa aku habis pantang.  fyi, aku sudah pun berpindah ke rumah aku.  so buat masa ini kat umah kami tiada line internet.  non ado steamyx buat masa ini.  ini yang membuatkan aku seperti duduk di tempat jin bertendang.  oh bilalah nak ada line internet nie.  bila balik umah mak aku barulah boleh aku update blog ini..

berbalik kepada tajuk di atas, hari ini 21 April 2011 genaplah anak teruna aku Muhammad Ammar Qayyum 2 bulan.  Nampaknya lagi sebulan aku nak masuk keje.  cuti 3 bulan apalah jadi dengan keje2 yang aku tinggalkan. mahu aku stress naik keje nanti.  tak apalah demi mencari rezeki untuk anak2 dan membantu suami hadap jealah yea. hehehe...

Inilah gambar ammar 2 bulan.  berat sudah pun 4.8 kg...hari ini dapat suntikan 5 serangkai..harap2 ammar taklah demam yea..anak mama kuat yea..Insyallah..

update pun nak cepat jea...ringkas2 jea ayat aku..jap lagi mau pulang sementara menunggu mr affendy datang...

Sekian...

2 comments:

ellin_ibu_awathif said...

Assalamualaikum, saya nak tau perjalanan penyusuan ammar la...bleh kongsi?

Aleyn said...

Wah ..sekejap jer dah 2 bulan kan...