Wednesday, April 6, 2011

~Selamat Tinggal Kain Batik dan Stokin~


Salam Rabu...
Hari ini, hari yang ke-45...Bermakna aku telah berjaya menghabiskan tempoh berpantang aku selama 44 hari.  Yahoo....

Jadi, selama 44 hari jugaklah aku berkain batik dan berstokin.  Jadi, mari kita ucapkan selamat tinggal kepada kain batik dan stokin.  tak sabar aku nak tengok dunia luar.  wah, dah macam orang kuar penjara pulak.

Ke manakah destinasi aku untuk mencemar duli selepas 44 hari berpantang?
nak pi jusco untuk shopping!!!
aku nak bawak adriana..sudah lama tak spend time dengan dia.  adik ammar tinggal umah yea.  nanti mama bawak ammar bila kita keluar dengan papa.

Nota Mama>>Dah boleh keluar rumah banyaklah duit aku habis sebab nak berjalan jea kejenya..cuti kan 90 hari...

4 comments:

Aleyn said...

Wah...selamat mencemar duli...hehe

suhida said...

tahniah!~ hihi...

na said...

mcm mana breastfeed??? ok ker. still lagi ker

Amiizaa2001 said...

waaaa seronok dah lepas pantang:)