Saturday, February 26, 2011

~Memperkenalkan Muhammad Ammar Qayyum~

Salam...Rasanya sudah lama aku tidak mencatatkan cerita-cerita harian aku di sini...oleh sebab banyak perkara yang terjadi tanpa diduga.  banyak sangat post yang sempat draft jea tanpa dipublished.

Apa-apa pun semuanya telah selamat.  Seperti yang ramai sedia maklum, aku telah selamat melahirkan Muhammad Ammar Qayyum pada 21/2/2011 bersamaan hari Isnin jam 2.20 petang.

Inilah rupa baby Ammar..pengalaman melahirkan ammar akan diceritakan pada next entry yea..Ini pun aku curi-curi untuk update blog. Masa nie ammar tengah tido...Adriana pulak tak ada...Balik umah MIL aku..So, aku adalah kelapangan sikit.


Nama : Muhammad Ammar Qayyum bin Mohd Affendy
D.O.B : 21/2/2011
Cara Lahir : Normal
Berat : 3.2 kg
Panjang : 48 cm
Lilitan Kepala : 34 cm

Cukup tak apa yang aku update??Nanti sambung lagi yea...

Note>>Taip pun tak tentu arah takut ammar bangun...jumpa next entry yea...

4 comments:

cik dah ganu kiter said...

ooo dah bersalin yek..tahniah...slmt berpantang

alyyani said...

sedap nama ammar qayyum. kena je. tahniah fidah. dalam risau2 normal ke tak dapat jugak normal kan. Allah mudahkan urusan. tunggu update pengalaman pulak. :)

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

alhamdulillah dah selamat semuanya.. Debaran menanti giliran ku pulak.. hehe

Siti said...

tahniah fida.. sedap nama baby boy tu..ammar qayyum.. =D