Wednesday, September 1, 2010

Ada Sesape Boleh Tolong Aku??

Ada sesiapa yang boleh tolong aku mengenai masalah yang berlaku dekat blog aku nie??ari tue aku tukar template tapi aku dapati ada dua blog post.  Jadi ada double post dekat blog aku..dia akan ulang cerita atas dekat bawah.  Paham tak apa yang aku maksudkan??




Inilah yang terjadi..ada dua blog post dekat templates aku..apa yang telah aku lakukan???
tolonglah bantu aku untuk leraikan masalah aku ini..da jenuh aku mencari apa masalahnya tapi masih belum kutemui jawapannya..


4 comments:

Ain said...

alahai kesiannya.....

ain pun tak tau nak wat camna....

LYaFRINA said...

salam fida.. cuba klik kat edit y kat blogpost y bawah tu... n kalo ada remove.. just remove j...
kalo x silap laaa...

Mizzs Niena said...

salam akak..sye pon kena cam ni..cam ne ek akak?tlg la sye

Mizzs Niena said...

salam akak..tlg la sye..cmne akak wat bg elok blik..tlg ajar...