Pages

Thursday, September 23, 2010

~1 Syawal~

Salam semua..bersambung kembali kisah raya aku yang tak berapa beraya dan berjalan sangat tahun nie.  berbalik kepada cerita raya aku, lepas sembahyang raya dekat rumah aku, kami bergegas pulak balik ke rumah MIL aku di Bukit Rambai.  dekat jea..still dalam Melaka.  hehehe...itulah untungnya kawin dekat2.  duduk dekat rumah MIL aku sampai orang sembahyang jumaat.  lepas tue aku pegi rumah mak long aku aka kakak mak aku.

then, dalam pukul 5 petang aku dan asben pi hospital tengok mak uda asben aku yang ada dekat ICU.  hampir sebulanlah mak uda aku tue terlantar di ICU tanpa diketahui penyakit sebenarnya.  itulah yang dilalui kepada keluarga kami sepanjang bulan puasa yang lalu.  lepas da settle tengok mak uda aku kami balik ke rumah sebab lepas maghrib nak pi rumah nenek aku dan sedara sebelah ayah aku.  itu jealah yang berlaku sepanjang 1 Syawal aku...Jom tengok gambar yang aku amik masa adriana dekat rumah MIL aku. 

Adriana bersama sepupunya Kak Ngah dan Naufal..




Sekian...

Note>>Gambar untuk 2 Syawal tak daklah..memang tahun nie tak banyak bergambar walaupun berjalan..

1 comment:

Aleyn said...

Kadang tu kita sibuk ngan beraya ke sana ke mari sampai lupa nak snap gambar kan..