Wednesday, July 7, 2010

ke genting pula..

Lama da patutnya entry nie dikeluarkan tapi atas sebab-sebab kesihatan aku terpaksa melupakan seketika mengenai blog aku nie..nie kesinambungan cerita aku ke perak selepas tue kami ke genting pulak. jomlah tengok gambar kisah perjalanan kami ke genting.  nielah 1st time aku menjejakkan kaki ke Genting. antara excited dan tak. hehehe

bertolak dari perak, umah kawan aku
jom kita ke genting

adriana sudah tidur

da sampai batang kali, nampak tak genting atas tue..
aku kata tingginya
adriana da bangun
adriana






nie kali kedua adriana naik benda alah nie.
nasib dia nak naik.papa adriana yang beria2 nak surh dia naik lagi.
asben kata orang lain plak jaga.jom suh adriana naik lagi.

Itu jealah..masa nak balik hujan punyalah lebat.  kami selamat tiba di Melaka jam 11.00 malam.


Note : Syok jugak pi genting...


3 comments:

adianiez AIDA said...

wow. gambar best. aida nak gi jugak. but, hubby tak nak, sebab kata nyer anak2 kecik sgt. tak syok kata nyer :-(

LYaFRINA said...

woww.. bestnya g genting.. ingat nk bawak gak asya ke genting nanti.. tgu besar sikit la

alyyani said...

beraninya adriana main game2 tuh,. kalau nia tah nak ke tak. tak rugi bawak dia ke genting. mama nye pun enjoy. time dah pregnant ke fidah? tak mabuk?