Monday, May 18, 2009

:::BAJU BARU ADRIANA:::

Khamis lepas aku baru terima baju-baju yang aku belikan untuk anak aku..
Beli secara ONLINE jea...Inilah baju-bajunya..Aku berpuas hati...
Aku beli dekat SHOPDJARI...
(kalau nak pi lah tengok kot2 ada yang berkenan di hati)

Ini baju dgn seluar..Biasalah warna pink lagi..
Mata aku nie tak lari daripada warna pink

Ini pulak gaun..Berbunga-bunga..Nampak meriah sikit..

Yang sempat aku ambil gambarnya masa Adriana pakai baju pinky nie jea...Itu pun dapat snap satu..Adriana main lari-lari masa nak amik gambar..
Sesiapa yang berminat sila kunjungi ke
p/s : To Pemilik Kedai ShopDJari, saya suka sangat dengan baju-baju tue...
Kalau ada stok baru sampai bagitahulah saya...TQ

3 comments:

alyyani said...

cantik2 baju tu.. nanti bole bg kite link tmpt awak shopping baju tu ye. ;) tq!

FENDY DAN FIDAH said...

To Alyyani A'ah mmg cantik2 baju dia..Sekali dua saya beli.Nanti tgklah

shahida said...

Thanks fidah..promoting my shoppe...jemput la dtg..tgk koleksi2 baru...harga boleh dirunding. no problem punya!!!! http://shopdjari.blogspot.com