Monday, December 12, 2011

~Selamat Hari Lahir To My Mom & Kak Nisah~

Hari ini aku berjaya mengELkan diriku ini.  Gara-gara masih tidak sihat.  Anak-anak aku minta asben aku hantar pada mak aku.  Kesian mak sebab kena jaga anak-anak aku.  Aku perlukan rehat bersendirian hari ini.  Demam dah hilang cuba sakit kepala jea. 

Curi masa untuk mengupdate di sini kerana hari ini adalah hari lahir untuk 2 orang insan dalam diriku.  Hari lahir mak aku dan jugak kawan aku, Kak Nisah.  Sesiapa yang selalu membaca blog aku sudah tentu kenal sape Kak Nisah pada aku.  Aku pernah menceritakan kisah aku dan Kak Nisah DI SINI

So, di sini aku mengambil kesempatan ingin mengucapkan SELAMAT HARI LAHIR BUAT MEREKA!!Macamlah mak aku baca blog erk.  Pagi tadi aku dah telefon mak aku wish happy besday buat mak. 

Selamat Hari Lahir Buat Mak Yang Ke 66 Tahun.  Along doakan mak agar sentiasa gembira dan diberikan kesihatan yang baik hendaknya.  Along sayangkan mak.

Dan akhir sekali, Selamat Hari Lahir Buat Kak Nisah Yang Ke 3*.  Tak nak cakap berapa kan takut Kak Nisah marah pulak orang tahu umurnya.  Hehehe..Saya doakan semoga akak sentiasa dimurahkan rezeki dan semoga apa yang akak impikan akan menjadi kenyataan.  Terima kasih kerana sudi menjadi kawan saya!!

2 comments:

hajarus said...

selamat hari lahir utk mereka berdua... mg keduanya diberikan kesihatan yang berterusan & diberkati hidup didunia & diakhirat... ;d

Kakzakie Purvit said...

Selamat ulangtahun kelahiran buat mak dan Kak Nisah juga...